Scrie...

RELATII SI SEX

8 lucruri pe care barbatii le vad la o femeie

Share

Sunt cateva lucruri pe care barbatii le remarca instantaneu cand vad o femeie pentru prima data, potrivit unui articol publicat pe lifestyle.msn.com.

1. Cat de des este parul tau

Este vorba despre evolutionism aici. De cand oamenii traiau in pesteri, barbatii au fost atrasi de parul bogat, semn ca femeia este sanatoasa.

2. Daca zambesti sincer

Privirea ti se schimba atunci cand zambesti sincer, iar majoritatea barbatilor stiu sa distinga zambetul autentic, care transmite ca esti o persoana relaxata si amuzanta.

3. Marimea grupului in care esti

Nu vrei sa fii intr-un grup mare de prieteni, pentru ca ii va fi greu sa te abordeze, dar nici cu cea mai buna prietena, pentru ca se va gandi ca nu o vei parasi pe aceasta ca sa vorbesti cu el. Numarul ideal: 3. Cei doi amici cu care ai iesit isi pot tine companie unul celuilalt cat timp faceti cunostinta.

4. Tonul vocii

Unele studii au aratat ca barbatii sunt atrasi de vocile mai inalte, probabil pentru ca acestea sunt un semn de tinerete si sanatate.

5. Proportia talie – solduri

Barbatii cauta instinctiv partenere pentru reproducere. Daca talia ta arata mult mai subtire decat soldurile, denota fertilitate. O curea lata va accentua acel aspect de clepsidra dorit.

6. Tenul

Barbatii asociaza un ten frumos cu o buna stare de sanatate mentala. Stresul si anxietatea favorizeaza aparitia imperfectiunilor pielii si aspectului nesanatos. Astfel, lotiunile si fondul de ten pe care le folosesti sunt intr-adevar o buna investitie.

7. Ce este fals la tine

Nu este vorba despre personalitatea ta, ci despre elemente ca extensiile de par, genele false si asa mai departe. Pentru barbati, acestea inseamna ca esti greu de intretinut.

8. Ochii

Oamenii se uita la ochii altor oameni mai mult decat la orice alta parte a corpului. Un machiaj dramatic il va face sa te priveasca si mai mult.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *