Scrie...

MAGAZIN

Cate certuri poate provoca un caine intr-un cuplu?

Share

Cine isi ia caine este departe de a-si imbunatati viata de cuplu. Animalul provoaca circa 2.000 de certuri in familie in cursul vietii lui, potrivit unui studiu realizat recent. Adica 156 de certuri pe an sau 3 pe saptamana, in timpul unei vieti medii de 12,8 ani.

In general, cuplurile se cearta cand nu stiu cum sa procedeze cu cainele in concediu. Se mai cearta pe tema „al cui este randul sa scoata cainele afara?” sau in ce camera are voie animalul. 17% dintre persoanele intervievate marturisesc ca au dormit in camera de oaspeti sau in sufragerie dupa o cearta legata de caine, in timp ce un sfert s-au gandit deja sa-l dea ca sa readuca armonia in familie.

Studiul precizeaza ca nu este o diferenta prea mare intre a avea un bebelus si a avea un caine: ingrijirile amandurora sunt repetitive, iar responsabilitatea care dureaza toata viata animalului il poate obosi pe stapanul lui.

In studiu se mai mentioneaza si cele mai frecvente motive de cearta pe tema cainelui: Ce facem cu cainele cand plecam in concediu? Cine trebuie sa-l plimbe? Poate sa urce in pat? Cine curata murdaria din curte? Cheltuim prea mult cu cainele. Dresajul animalului. I se da cainelui de mancare in timpul mesei. Pagubele produse de animal. Jucariile copilului si incaltamintea stapanilor sunt roase. si lista ar putea continua…

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *