Scrie...

RELATII SI SEX

Ce urasc barbatii in functie de zodie

Share

Berbec

Berbecii urasc sa fie criticati in fata altor persoane, sa fie controlati si sa li se spuna ce sa faca. Nu suporta femeile artificiale si nici pe cele care pun la cale tot felul de intrigi pentru a-i prinde in plasa.

Taur

Taurul nu suporta sa-i povestiti despre fostii iubiti sau sa-l faceti gelos. Nu incercati sa-i puneti in umbra calitatile sau sa-i schimbati punctele de vedere.

Gemeni

Nu incercati sa-l faceti sa stea intr-un loc sau sa taca – il veti plictisi. Nu suporta femeile excesiv de afectuoase in public – astfel de manifestari il stanjenesc teribil.

Rac

Nu va neglijati look-ul, racul apreciaza frumusetea. Nu incercati sa-l dominati, folositi persuasiunea diplomatica.

Leu

Nu-l ridiculizati si evitati sa fiti geloasa. Lasati-l sa fie el cel care domina in relatie, iar cand va spune ce-l deranjeaza la dumneavoastra, nu-l contraziceti, ci incercati sa schimbati.

Fecioara

Nu-l enervati, intrucat nu veti putea sa-i mai vorbiti pana ce nu se calmeaza. Nu-l fortati sa participe la o discutie daca-l vedeti cufundat in ganduri.

Balanta

Are tendinta sa analizeze totul si din acest motiv nu ar trebui sa va bazati pe deciziile sale, intrucat multe dintre ele nu au legatura cu realitatea.

Scorpion

Nu-l mintiti, intrucat va afla repede. Oferiti-i toata afectiunea de care are nevoie daca nu doriti s-o gaseasca in alta parte.

Sagetator

Nu-i puneti la indoiala onestitatea si integritatea. Nu-i ridiculizati ideile si aveti rabdare cu el si cu planurile sale.

Capricorn

Nu va obositi sa-l flatati, nu va conta. Nu-l fortati sa se casatoreasca intrucat va face acest pas doar dupa ce si-a pus la punct cariera. Nu fiti imprevizibila.

Varsator

Varsatorul nu suporta femeile labile din punct de vedere emotional. Nu abuzati de libertatea pe care v-o ofera si nu incercati sa-i patrundeti in minte.

Pesti

Nu-l incarcati cu problemele altora si lasati-i singuratatea de care are nevoie. Este un bun ascultator, dar trebuie sa-i lasati si lui ocazia sa vorbeasca.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *