Scrie...

MODA & MIRESE

Culorile care-ti redau increderea in tine

Share

Modul in care te imbraci si te prezenti in public te poate ajuta sa castigi incredere in tine. La randul ei, increderea este cea care te ajuta sa reusesti atat pe plan personal, cat si profesional.

Cu alte cuvinte, conteaza foarte mult care sunt culorile pe care le imbraci, deoarece, daca te simti bine, radiezi in jurul tau incredere si devi capabila sa realizezi lucruri marete.

In toate elementele de design, culoarea este cea mai importanta si mai vizibila. Ea vorbeste despre personalitatea ta, despre preferintele tale, despre cum te simti si despre cum vei fi perceputa de catrei cei din jur.

Cand porti culori neutre se spune ca ai o viata monotona si ca nu ai incredere in tine. Cu toate acestea insa, nu inseamna ca trebuie sa te imbraci in culori care sa sara prea tare in ochi. O pata de culoare plus un simt al modei destul de bine dezvoltat sunt suficiente pentru a trimite un mesaj care sa arate ca este increzatoare si ca esti capabila sa-ti asumi riscuri, dupa cum se afirma pe insego.com

Nuanţa mandarin

Mandarin este asociata cu emotii puternice si cu energie maximă. Femeile care poarta aceasta culoare sunt percepute ca fiind creative si distractive. Aceasta nuanta poate fi purtata zilnic, insa trebuie folosita cu moderatie, deoarece poate lasa impresia de culoare agresiva.

Violet

Culoarea violet este asociata cu bogatia, intelepciunea si spiritualitatea. Multe femei aleg haine violet inchis pentru a se simti increzatoare si atractive. Aceasta nuanta este, de asemenea, si foarte relaxanta. Violetul este o culoare calda, suficient de feminina pentru a adauga o nota de stil in tinuta ta.

Turcoaz

Turcozul este asociat, in general, cu feminitatea, creativitatea si capacitatea de exprimare. Purtarea hainelor de aceasta culoare iti redau increderea si energia feminina. Este o culoare care linisteste ochiul şi nu-i intimideaza pe cei din jur.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *