Scrie...

RELATII SI SEX

Cum iubesc barbatii horoscopului?

Share

Berbec

Un „specialist” in iubire la o prima vedere, barbatul Berbec se indragosteste imediat si nu accepta sa fie respins. Din pacate si pasiunea barbatului Berbec dispare intr-o clipa, transormandu-se in cenusa intr-o perioada foarte scurta de timp. Dupa care se indragosteste din nou… de mai multe ori!

Taur

Pentru barbatul Taur, intr-o relatie cel mai mult conteaza senzualitatea si va sta alaturi de cea cu care se potriveste cel mai bine din acest punct de vedere. In tinerete, acest barbat zboara din floare in floare, dar cand decide sa se aseze la casa lui, nu mai glumeste.

Gemeni

Acest barbat iubeste libertatea si pare ca nu imbatraneste niciodata. Adesea se comporta de parca ar trai o adolescenta continua. Esential pentru barbatul Gemeni este sa se tina departe de pasiune si implicare emotionala.

Rac

Barbatul Rac are o natura sensibila si artistica. El are nevoie de dovezi de iubire si de fidelitate si cauta relatii stabile.

Leu

Iubirea reprezinta energia universului barbatului Leu. In opinia sa, iubirea trebuie sa fie mare, spectaculoasa si dramatica. Barbatul Leu este romantic si generos si este atras de femeile frumoase, elegante si rafinate.

Fecioara

Timid si modest, barbatul Fecioara este mai degraba analitic decat sentimental, mai mult intelectual decat romantic. Nu iubeste misterele si doreste sa detina mereu controlul.

Balanta

Barbatul Balanta are simtul esteticului, al armoniei si al echilibrului. Fidelitatea nu este punctul lui forte, intrucat este foarte vulnerabil in fata femeilor si se indragosteste usor.

Scorpion

Acest barbat poate fi recunoscut usor dupa privirea care ar putea hionotiza si un sarpe. Este condus de o sexualitate puternica si probabil ca va avea multe aventuri. Cea care ii va patrunde in sufet va avea parte de o relatie profunda si de durata.

Sagetator

Barbatul Sagetator este un aventurier clasic, optimist si plin de viata, iubitor si in cautarea libertatii. Cand se indragosteste este romantic si idealist.

Capricorn

Barbatul Capricorn este pragmatic si ambitios, punand mereu cariera pe primul loc. Nu va lasa romantismul sa-i influenteze deciziile si va cauta doar relatii stabile.

Varsator

Este un barbat sensibil, care atrage prin inteligenta si simtul umorului. Se poate indragosti foarte profund, dar n-o va arata prin acele gesturi marunte care fac relatiile placute, pur si simplu pentru ca nu are acel sentimentalism subtil.

Pesti

Acest barbat seduce si enerveaza in acelasi timp. In sufletul sau barbatul Pesti poarta un ocean de iubire, atat cantitativ cat si calitativ. Nu e de mirare ca faimosul Casanova s-a nascut sub acest semn,

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *