Scrie...

RELATII SI SEX

Cum pedepsiti infidelitatea unui barbat?

Share

Exista multe femei care, desi au aflat ca au fost inselate de barbatul iubit, doresc sa continue relatia cu acesta. Daca insa aceste femei nu actioneaza in nici un fel, „iubitii” in cauza ar putea interpreta aceasta atitudine drept acceptare, permisivitate pentru aceste relatii extraconjugale.

In primul rand, trebuie sa spunem ca atunci cand ne referim la „pedeapsa”, nu recomandam provocarea unor dureri, a unor suferinte celui care insala, ci actiuni care sa-l faca pe barbat sa puna la indoiala corectitudinea actiunilor lui.

Prima si cea mai importanta cale este „pedeapsa cu dragoste”. Este foarte greu de indeplinit, dar foarte eficienta. Chiar daca este foarte greu, trebuie sa ii acordati toata grija si atentia de care sunteti capabile.

Chiar daca din exterior ar parea ca incercarile dumneavoastra raman neobservate, nu este asa. Fiecaruia dintre noi ne place sa fim iubiti, ingrijiti si sa ni se ghiceasca dorintele. In al doilea rand, acest comportament afectuos il va face pe barbat sa se gandeasca ce face el pentru dumneavoastra.

El incepe sa analizeze cu atentie si sa se gandeasca la dumneavoastra ca la femeia care este alaturi de el, care il iubeste, ii stie obiceiurile, il intelege fara prea multe cuvinte, si alaturi de care a depasit in viata multe provocari. Isi da seama ca ii este bine alaturi de dumenavoastra.

Ca urmare a acestei analize, isi da seama cat de putin valoreaza relatia cu cealalta femeie care a aparut in viata lui.

A doua modalitate este „pedeapsa cu gelozia”. Aceasta metoda este destul de periculoasa, dar, de asemenea, foarte eficienta. Facandu-l gelos pe cel care va inselat il faceti sa constientizeze ca poate sa va piarda.

Foarte important este ca aceasta gelozie sa fie doar in capul lui si sa nu existe fapte care sa indice o posibila infidelitate a dumneavoastra. Suspiciunea lui trebuie sa se nasca din nimic, astfel incat sa nu va poata reprosa ceva. Prin natura lui, barbatul este un vanator, un cuceritor.

In aceasta situatie, in care va simti ca exista riscul sa va piarda, va face tot posibilul sa va recucereasca! Asta daca va iubeste, desigur! Daca nu, va veti convinge ca nu merita sa ramaneti alaturi de el!

Tag
Articolul următor

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul