Scrie...

RELATII SI SEX

De ce bărbaţii spun atât de repede „Te iubesc”?!

Share

Conform unui studiu recent, bărbaţii sunt de 3 ori mai susceptibili de a-şi declara iubirea decât femeile.

Contrar credinţei populare care spune că femeile sunt mai romantice, bărbaţii sunt mai rapizi în a spune „Te iubesc”! Această concluzie le aparţine cercetătorilor de la Pennsylvania State University, care au descoperit că sexul aşa-zis puternic este de 3 ori mai rapid decât femeile în a-şi declara iubirea. Ei au nevoie de doar de câteva săptămâni pentru a simţi imboldul de a spune „Te iubesc!”, în timp ce femeile au nevoie de câteva luni.

Marissa Harrison, psihologul care a condus studiul, a declarat pentru Huffington Post: „Aceasta arată, contrar opiniei populare, că femeile sunt mult mai prudente în dragoste decât bărbaţii”.

Pentru experţii britanici, în aceste momente asistăm la o schimbare în societate. Înainte se spunea că sentimentele sunt tabu pentru bărbaţi, însă, după cum se poate constata, lucrurile s-au schimbat. „În decursul ultimilor 50 de ani, bărbaţii s-au schimbat. Astăzi nu le mai este frică să admită că sunt îndrăgostiţi şi să arate acest lucru”, a declarat şi psihologul Gary Wood.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *