Scrie...

MAGAZIN

De ce le place barbatilor la striptease?

Share

Barbatii iubesc femeile care fac striptease. Si aici nu este vorba numai despre acele angajate din cluburile obscene, ci de femeile frumoase si frivole care le bantuie fantasmele. Intrebarea este, ce ii atrage, totusi, pe barbati la aceste femei?

– Femeile care fac striptease reprezinta fructul interzis, de neatins. Ele fac multe din lucrurile la care barbatii viseaza si pe care cele mai multe dintre prietenele si sotiile lor nu le fac. Sunt platite pentru a satisface clientii si a le raspunde fantasmelor.

– Vorbesc putin, se misca mult. Femeile din cluburile de striptease nu vorbesc. Ele executa ceea ce li se cere si, probabil, din aceast cauza le plac barbatilor: in focul actiunii barbatii nu vor sa schimbe replici, ci sa profite…

– Placeri variate. Prietenul sau sotul dvs va iubeste la nebunie, dar in acelasi timp se poate gandi la o femeie cu saini mai mici sau mai mari sau cu parul roscat. Asa ca merge la striptease. Este drept ca nu puteti modifica felul in care se prezinta corpul dvs, dar, pentru a-i satisface barbatului dorinta de „nou”, puteti sa va reinventati, tinandu-l in acest fel acasa. Puneti-va o peruca sexy, lenjerie intima de care nu purtati in mod obisnuit, machiati-va diferit… Cu siguranta nu va mai vrea la striptease.

– Barbatii au spirit de cuceritori: vor face tot posibilul sa atraga atentia dansatoarei pe jumatate dezbracate pentru a se lauda in fata celorlalti barbati. Puteti, insa, folosi aceasta „calitate” a barbatilor in avantajul dvs: invatati-l sa creada ca a face dragoste cu dvs este un privilegiu pe care si-l poate castiga prin lupta si ca trebuie sa scoata la inaintare artileria grea pentru a va cuceri.

– Sincere si agresive. Intr-un club de striptease, dansatoarele trebuie sa fie agresive, dar si sincere. Iar daca barbatilor le plac aceste calitati, de ce sa nu le incercati si dvs? Lasati timiditatea la o parte si puneti mana pe „el” imediat ce a intrat pe usa!

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *