Scrie...

RELATII SI SEX

Femeile nu vor un partener fara loc de munca…

Share

In vremuri de criza este, din pacate, un lucru comun ca unul din membrii unui cuplu sa fie in somaj. Aceasta situatie, totusi, nu-i afecteaza la fel pe barbati si pe femei.

Conform unui studiu, barbatii nu au o problema in a avea o iubita fara loc de munca, dar pentru femei un partener in somaj este un obstacol cand vine vorba de a initia o relatie de cuplu.

Pagina web de „dating” www.mobifriends.com a realizat un studiu din care se desprinde ca 68% dintre barbati nu ar avea nicio problema in a „iesi” cu o femeie care este in somaj, pentru ca dau mai multa importanta iubirii. Acelasi studiu, insa, arata ca pentru femei, in schimb, aceasta situatie nu este una dorita. 80% dintre femei nu ar incepe o relatie cu un barbat fara loc de munca, pentru ca nu s-ar simti „confortabil” sa-l „intretina” financiar.

Datele acestui studiu „reflecta faptul ca in societate este general acceptat ca barbatul trebuie sa fie principala sursa de venituri intr-un cuplu”. In plus, aceste date demonstreaza ca, pentru multe persoane, locul de munca continua sa fie „o atractie in plus” atunci când e vorba de cautat un partener.

„Un medic sau un avocat ar avea o doza de carisma extra, care le confera perfectiune in procesul de seductie”, explica realizatorii studiului. In schimb, o persoana aflata in somaj „nu se simte suficient de bine din punct de vedere emotional, astfel incât sa se poata bucura de o poveste de dragoste”, afirma autorii studiului, „dat fiind ca atractivitatea in fata celorlalti se reduce din acest motiv, pentru ca adevarata carisma este emanata de increderea in sine”.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul