Scrie...

RELATII SI SEX

Iubirea dureaza fix 2 ani, 6 luni si 25 de zile!

Share

In prezent, nu se mai aplica pragul de 7 ani. Proaspat casatoritii trebuie sa se teama de un alt moment, mai apropiat, respectiv doi ani de la fericitul eveniment.

Potrivit unui studiu recent, in medie, dragostea dintr-o casnicie se termina dupa 2 ani, 6 luni si 25 de zile. Dincolo de acest punct, iubirea, daca nu a murit inca, se afla pe patul de moarte. Ca o consecinta a acestei situatii, sotii nu vor mai incerca sa fie ordonati, in timp ce sotiile nu vor mai face nici un efort pentru a arata bine pentru „jumatatea” lor.

Dupa aniversarea celui de-al treilea an, 83 la suta dintre persoanele chestionate au declarat ca nu se vor mai deranja sa sarbatoreasca ziua in care si-au pierdut… libertatea.

Studiul a fost realizat pe un esantion format din 5.000 de cupluri care erau casatorite de peste 10 ani. 7 din 10 barbati au recunoscut ca s-au simtit mai comod cu sotiile lor si au inceput sa isi lase sosetele, pantalonii si alte haine murdare imprastiate prin casa. Un procent si mai mare, respectiv 79 la suta, au dezvaluit ca nu se mai deranjau sa lase jos capacul de la toaleta.

In cazul femeilor, doua treimi dintre cele chestionate au declarat ca nu mai faceau nici un efort de a arata bine pentru sotii lor, iar 54 la suta nici macar nu se mai machiau.

Pe durata primelor luni de casnicie, 83 la suta dintre cupluri au povestit ca se tineau de mana atunci cind ieseau impreuna, in comparatie cu doar 38 la suta care mai faceau acest lucru dupa un deceniu. Partenerii de cuplu se imbratisau de peste 8 ori pe zi inaintea primului an de casnicie si de cel mult 5 ori zilnic dupa zece ani de convietuire. in plus, 60 la suta dintre respondenti au povestit ca nu au mai avut parte de o noapte romantica dupa casatorie.

Si batalia pentru telecomanda de la televizor atinge cote maxime, 75 la suta dintre barbati si femei spunand ca nu ar fi dispusi sa renunte la ea in favoarea partenerei/partenerului, chiar daca ea/el i-ar ruga foarte frumos.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *