Scrie...

RELATII SI SEX

Metode de seductie carora barbatii nu le rezista

Share

Chiar daca putine femei sunt constiente de subtilitatile limbajului corporal, cele mai multe dintre ele nu ezita sa le foloseasca pentru a seduce. Un studiu realizat de Dove in Olanda a aratat maniera in care femeile inteleg si folosesc pentru a cuceri comunicarea non verbala…

Mai mult de jumatate dintre femei se folosesc de limbajul corpului pentru a sustine ceea ce spun. 30 % declara ca se folosesc de el pentru a exprima unele subtilitati, iar un sfert dintre femei spun ca-si exprima sentimentele prin gesturi, mai ales in timpul intalnirilor amoroase. Cele trei parti ale corpului cele mai utilizate pentru a comunica non verbal sunt mainile, ochii si fata!

Limbajul corporal ramane aproape inconstient si, mai mult, el este perceput si interpretat tot in maniera inconstienta”, explica Frank Van Marwijk, consultant specializat in limbajul non verbal. „Daca va veti controla limbajul corpului, veti deveni mult mai increzatoare si mai sigure de dumneavoastr”, mai spune consultantul.

Asadar, cum puteti seduce fara sa scoateti un cuvant?

Picioarele incrucisate

Daca stati picior peste picior si cu degetele picioarelor indreptate spre pretendentul dvs, ii aratati ca sunteti interesata de el. Daca picioarele sunt indreptate spre exterior, ii aratati ca sunteti pe punctul de a pleca.

Bratele incrucisate

Este mai mult o pozitie defensiva decat de seductie si arata ca nu sunteti interesata sa aflati mai multe despre pretendent.

Atingerea

daca-l atingeti pe brat sau pe umar, ii aratati ca vreti sa aflati mai multe despre el.

Pupilele dilatate

Acestea sunt semnul unei excitari sexuale, care-i pot spune pretendentului ca intre voi se pot intampla multe lucruri…

Capul inclinat

Daca in momentul in care vorbeste, tineti capul inclinat, ii aratati ca sunteti interesata de ceea ce va spune.

Mana pe fata

Cand ii puneti mana pe fata sau pe gura, inseamna ca vreti sa scundeti anumite lucruri. Sau ca sunteti timida.

Imitarea

Daca imitati gesturile celui din fata dvs inseamna ca vreti sa-l faceti sa inteleaga ca-l iubiti. Atentie, insa, sa nu abuzati, deoarece riscati sa deveniti enervanta…

Bataitul picioarelor

Picioarele sunt cea mai sincera partea a corpului. Daca va miscati picioarele in continuu, nu faceti altceva decat sa-i aratati ca vreti sa treaca la… etapa urmatoare, mai repede!

Parul

Va permite sa-i transmiteti ca v-ati facut frumoasa doar pentru a-i face lui placere.

Mainile

Daca palmele sunt cu fata in sus, sunteti deschisa unei relatii. Daca sunt cu fata in jos, acesta este un semn de dominare sau de agresivitate.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *