Scrie...

RELATII SI SEX

Secretele Feng Shui pentru a găsi iubirea

Share

Dacă doriţi să vă întâlniţi sufletul pereche şi să găsiţi fericirea personală, dar, din anumite motive, nu reuşiţi, nu vă faceţi griji!

Ajutorul poate veni de la Feng Shui – ştiinţa orientală veche a interacţiunii dintre om şi mediul înconjurător. Feng Shui consideră că iubirea este principala sursă a existenţei umane şi are, prin urmare, multe secrete pentru a crea o relaţie armonioasă, fericită.

În primul rând, trebuie să vă deschideţi inima şi viaţa pentru o iubire nouă. Verificaţi dacă aveţi spaţiu pentru un iubit: dacă aveţi obiceiul de a dormi pe tot patul, iar în dulap nu mai aveţi nici un raft sau sertar gol, atunci un iubit nou pur şi simplu nu are loc în viaţa dumneavoastră. În Feng Shui este foarte important să aveţi spaţiu liber pentru partenerul aşteptat. Aşadar, goliţi câteva rafturi sau sertare din dulap şi hotărâţi-vă pe care parte a patului vreţi să dormiţi. Nu ţineţi în pat jucării de pluş, iar documentele de lucru de la serviciu chiar nu au ce căuta în dormitor. Eliminaţi din dormitor toate obiectele străine, scăpaţi de praf şi de orice urmă de murdărie.

În dormitorul dumneavoastră nu trebuie să existe obiecte izolate (de exemplu, un scaun solitar într-un colţ al camerei sau o lampă de podea), precum şi imagini sau fotografii care înfăţişeaza un singur obiect sau o singură persoană.

Asiguraţi-vă că aţi eliminat toate urmele relaţiilor pe care le-aţi avut în trecut. Nu păstraţi scrisorile vechi, biletele la film sau orice vă aminteşte de o relaţie eşuată. Scăpaţi de trecut fără nici un regret – vă aşteaptă o noua relaţie armonioasă.

În Feng Shui iubirea este în zona din sud-vest. Determinaţi în dormitorul dumneavoastră această direcţie şi consolidaţi zona dragostei, plasând decoraţiuni care simbolizează un cuplu: statui asociate, imagini de cupluri fericite, sfeşnice pereche etc. Un alt element care atrage dragostea şi oferă stabilitate este un glob de cristal – simbolizează armonia iubirii.

Un alt aspect foarte important atunci când vă aflaţi în cautarea iubirii: este necesar să vă umpleţi sufletul cu dragoste. Ceea ce simţiţi, veţi atrage în viaţa dumneavoastră. Dacă sunteţi într-o stare de depresie, aveţi doar emoţii negative şi toate gândurile dumneavoastră sunt despre cât de mult ghinion aveţi în viaţa personală, universul vă va răspunde în acelaşi mod, aşa că nu aveţi de ce să aşteptaţi modificări în bine.

Prin urmare, urmând sfaturile Feng Shui, nu veţi avea doar un dormitor decorat în conformitate cu complexitatea artei orientale, dar vă veţi crea şi o atitudine pozitivă internă de aşteptare şi de speranţă în iubire, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *