Scrie...

RELATII SI SEX

Tastaţi „I” pentru INFIDELITATE

Share

În trecut, urmele de ruj pe gulerul cămăşii, parfumul unei alte femei sau scrisorile misterioase erau indiciile pe care soţiile suspicioase le căutau pentru a descoperi dacă sunt înşelate.

În era tehnologiei moderne, spionarea telefonului partenerului este cea mai folosită metodă pentru depistarea infidelităţii. Deschiderea automată a mesajelor pe iPhone a fost citată drept cea mai frecventă metodă prin care partenerul infidel a fost prins. Doar în Marea Britanie, peste 2.400 de persoane au fost prinse că au călcat strâmb prin intermediul telefonului.

Cea de-a doua metodă de depistare a infidelităţii este reprezentată de reţelele de socializare, iar verificarea calculatorului iubitului reprezintă cea de-a treia metodă.

Conform unui studiu realizat în Marea Britanie de o companie de asigurări, doar 11% dintre cei intervievaţi nu şi-au putut ascunde urmele şi au fost prinşi direct de partener, în timp ce 3% au fost trădaţi de prieteni sau familie. Desigur, 2% dintre infideli au simţit nevoia să mărturisească.

Tag
Articolul anterior
Articolul următor

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *