Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Tendinte in fitness

Share

Tendintele in domeniul fitness-ului ai al sanatatii au fost prezentate de catre specialistii unui lant de sali de sport din Londra.

Abordarea 4D

Abordarea 4D, cea care are in componenta conditia fizica, nutritia, starea de sanatate si stilul de viata, este calea de urmat. „Nu are rost sa lucrati din greu la sala timp de o ora, daca apoi, ajunsi acasa, beti doua pahare de whisky”, spune Matt Julian, specialist in fitness.

Pentru a avea o abordare 4D trebuie combinate o dieta echilibrata si sanatoasa si exercitii fizice regulate. Minimalizati consumul de alcool si incercati sa va acordati timp pentru activitati ca yoga, meditatie sau lectura, intr-o camera, in liniste, pentru a contracara stresul cotidian.

Exercitii mai complexe

In loc sa stai la un aparat si sa ridicati greutati pentru muschii bratelor, de exemplu, ar trebui sa optati pentru exercitii care pun in miscare cst mai multe articulatii in acelasi timp. Prin exercitii mai complexe si miscari mai naturale, va pregatiti corpul pentru efortul pe care il aveti de facut zilnic.

Antrenamente in picioarele goale

Pe langa alergatul in picioarele goale, oamenii au inceput sa inteleaga importanta practicarii exercitiilor de forta fara pantofi de sport. In acest caz, raspunsul pe care-l da corpul este mult mai important, deoarece va intariti muschii si va imbunatatiti echilibrul.

Sedinte mixte

Au devenit tot mai populare yoga si pilates in aceeasi sedinta de antrenament, care devine astfel mai distractiva si presupune economisirea de timp si bani.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *