Scrie...

RELATII SI SEX

Unde si cum vor barbatii sa fie sarutati

Share

Sarutul reprezinta o placere care nu poate fi obtinuta oricum. Exista metode cunoscute si practicate, pentru ca sunt intr-adevar senzuale. Asadar, unde trebuie „pus” acest sarut, care sunt zonele cele mai sensibile ale barbatilor pentru ca simturile acestora sa se trezeasca la viata?

Buzele…

Sarutul pe buze, ca la Hollywood, este o inventie recenta. Inainte sa va ganditi la sarutul frantuzesc sau la sarutul profund pe buze adulmecati-l, mangaiati-l, apreciati primul contact electric…Preludiul sarutului este la fel de important ca si preludiul de dinaintea sexului. Un exercitiu sexual: respirati doar aerul care iese printre buzele lui, in timp ce el inspira doar aerul care iese prin buzele dumneavoastra…

Gatul…

De ce aceste saruturi dau fiori? Pentru ca toate mamele isi saruta copiii pe gat pentru a le transmite afectiunea. In acest fel, gatul invata de devreme semnificatia senzualitatii.

In gura…

Sarutul frantuzesc este foarte erotic, deoarece mimeaza actul sexual. Mucoasele se intalnesc, lichidele corpului se amesteca, exact ca in timpul unui act sexual. Din acest motiv, acest sarut este sexual si atragator. Profitati de el pentru a-i explora bolta palatina, limba… tot ce sta la dispozitia buzelor dumneavoastra!

Sfarcurile…

Si sfarcurilor le place sa fie sarutate si alintate… chiar si la barbati. Un studiu a demonstrat ca mangaierile de cateva minute in aceasta parte a corpului stimuleaza erectia. De ce sa va privati de un stimul eficient si placut? Sunt suficiente cateva minute si, daca va place aceasta parte a corpului, puteti sa-l faceti pe iubitul dumneavoastra sa descopere placeri noi! Aceste saruturi excita si fac dorinta sa creasca. Corpul se pregateste sa depaseasca preludiul. Ar fi un pacat sa treceti direct la „lucruri serioase”!

Burta….

Este o zona fragila. Nu este protejata de oase, precum toracele sau bazinul, fiind foarte sensibila. Acest loc ce este abandonat doar unei persoane in care barbatul are incredere. Saruturile in aceasta zona pot fi foarte senzuale, mai ales daca se adauga o miscare progresiva catre zona cea mai erotica: sexul!

Spatele genunchiului…

Aceste zone sunt moi si delicate. Pielea este subtire, alba si intinsa. Este mai fragila si, prin urmare, mai sensibila. Nu trebuie sa uitati ca toate zonele sensibile la atingere au un potential erogen!

Fata…

Exista unele zone foarte norocoase, deoarece sunt sarutate foarte des, si altele mai ghinioniste, lasate uitarii. In afara pupaturilor pe obraji intre prieteni si a saruturilor pe gura dintre iubiti, fata este adesea uitata. Aceasta in ciuda faptului ca este o zona prin care se comunica foarte mult.

Talpa piciorului…

Unele persoane cred ca intregul corp este reprezentat pe talpa piciorului. Fiecare centimetru corespunde unei zone. Picioarele sunt puternice, dar si delicate, sensibile la atingere. Prin urmare, un sarut pe talpa piciorului se transmite in tot corpul, urcand progresiv pe gambe, genunchi, coapse…

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *