LOADING

Scrie...

Cele mai selective femei in privinta flirtului online

Share

Frantuzoaicele, care se bucura deja de reputatia de a fi cele mai sic si mai sofisticate femei din lume, sunt in acelasi timp si cele mai selective in ceea ce priveste flirtul online cu barbati necunoscuti, conform unui studiu, transmite Business Wire.

Pe scurt, frantuzoaicele sunt in mediul online mult mai greu de cucerit decat, spre exemplu, noua si seducatoarea „Bond girl” interpretata tot de o frantuzoaica, actrita Berenice Marlohe, in ultimul film al seriei 007, care il amageste pe James Bond sa-i pice in brate.

Acest studiu a fost realizat de site-ul badoo.com, cel mai mare site din lume pentru noi relatii si prietenii, care dispune de peste 164 de milioane de utilizatori.

Statisticienii au evaluat raspunsul femeilor la avansurile formulate online de barbati, folosind date de la 147 de milioane de interactiuni online, pe portalul badoo.com, din 180 de tari.

Pe locul doi dupa frantuzoaice se plaseaza britanicele, urmate de germane. La polul opus, femeile din Cehia sunt cele mai receptive la flirtul online, urmate de olandeze si de elvetience.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *