Scrie...

RELATII SI SEX

Cele mai stupide 10 mituri sexuale

Share

Lumea este populata de legende urbane, care persista din generatie in generatie si care vehiculeaza credinte absurde. Dintre acestea, miturile sexuale par a fi cele mai crezute, chiar daca nu au fost niciodata verificate stiintific.

Prezentam in continuare cateva dintre aceste mituri efectiv stupide:
1.Barbatii nu apreciaza la fel ca femeile sexul

Chiar daca barbatii si femeile traiesc sexualitatea in mod diferit, femeile simt tot atat de multa placere ca si barbatii in actul sexual, la fel ca si in masturbare.

2.Marimea penisului este proportionala cu cea a picioarelor

Aceasta afirmatie nu se bazeaza pe absolut nici un studiu stiintific. Afirmatia nu este valabila nici in cazul mainilor, nici in cel al urechilor!

3.Masturbarea surzeste

O idee complet falsa care dateza din secolul al XVIII-lea, adica dintr-o perioada in care masturbarea era considerata o practica abominabila sau o perversiune.

4.Bomboanele M&M verzi sunt afrodisiace

De ce nu cele albastre, ca Viagra?

5.Bolile cu transmitere sexuala se pot lua de la WC-urile publice

Dupa cum le indica si numele, bolile cu transmitere sexuala nu se transmit decat, surpriza, prin raporturi sexuale. Este imposibil ca microbii „vinovati” sa supravietuiasca in afara corpului uman sau sa sara efectiv dintr-un loc in altul!

6.Barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde

O usoara exagerare a realitatii. Numai 23% la dintre barbati se gandesc la sex la fiecare 7 secunde. Probabil ca restul de 77% sunt prea ocupati sa-l practice pentru a se mai si gnadi la el!

7.Femeile sunt incapabile sa faca sex fara sentimente

Ceea ce conteaza foarte mult este respectul de sine. Dar, eliberarea sexuala a femeilor le-a permis sa-si revendice dreptul de diferentia sexul de dragoste.

8.Penisul poate crapa!

Penisul nu are oase. O asa-zisa fisurare a membranei care inconjoara corpul cavernos al penisului se poate produce in cazul unui raport sexual mai violent, dar problema poate fi rezolvata extrem de usor de un urolog.

9.Marimea medie a unui penis este de 20 cm

In realitate, el este de doar 15 cm…. in erectie!

10.Sting a practicat sexul tantric timp de 8 ore

Durata medie a unui raport sexual se situeaza intre 3 si 7 minute. Sexul tantric poate dura mai multe ore, dar este mai mult o stare de spirit decat un act fizic.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *