LOADING

Scrie...

Cheeseburgerul a aparut din greseala!

Share

Cheeseburgerul a aparut in bucataria unui restaurant californian, mai exact in Pasadena, ca urmare a unei greseli de pregatire, in anii 1920.

Tanarul bucatar Lionel Sternberger a ars din greseala o parte de hamburger.

In loc sa-l arunce la gunoi, el a pus putina branza deasupra ca sa-si ascunda greseala si l-a servit unui client care s-a aratat incantat. Este ceea ce a povestit la CNN Paul Little de la Camera de Comert din Pasadena. De atunci, orasul sarbatoreste anual cheesburgerul timp de o saptamana.

In afara de cheesburgerul clasic, pe care-l stie toata lumea, exista si alte versiuni care au marcat istoria culinara. Astfel, Wall Street Burger Shoppe a castigat titlul de cel mai scump hamburger din New York in 2008. Pretul carnii de vaca de Kobe, amestecat cu trufe negre, pateu, branza gruyere si ciuperci salbatice a fost de 175 de dolari. La San Antonio, in Texas, un burger propus de Mark Outing este facut din inghetata cu branza, asezata pe o bucata de carne tocata de vaca.

 

Tag:

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *