Scrie...

RELATII SI SEX

De ce iubesc bărbaţii femeile complicate?

Share

Bărbaţilor le place să sufere: sunt din ce în ce mai mulţi cei care îşi pierd capul după femei care le fac viaţa imposibilă, geloase şi dificile, dar atractive tocmai din aceste motive.

Iată ce spunea Woody Allen în legătură cu acest lucru: „Femeile kamikaze sunt cele cu care eu am pierdut cel mai mult timp. Se sinucid cu aeroplanul, dar tu stai aşezat cuminte lângă ele, lovit de o flamă ca un spectator inocent”. Sunt acele femei mereu nemulţumite de propria viaţă, acele cărora orice le-ai spune va fi interpretat în sens negativ. Sunt femei care de multe ori cer unui bărbat imposibilul: să fie tot şi contrariul a toate, să fie tenebru şi solar, intelectual şi practic, pentru că dacă se strică ceva în casă trebuie să ştie să repare; trebuie să-şi descopere latura feminină, dar, în acelaşi timp, să rămână un bărbat adevărat!

Se pare că barbaţilor le place să analizeze propria situaţie psihologică, dar şi pe a altora. Dacă dispar dificultăţile, dispare interesul. O personalitate feminină complicată sugerează mai multe nivele de dificultate şi pare mai interesantă, aşa cum un peisaj variat pare mai interesant decât o câmpie uniformă.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *