LOADING

Scrie...

De ce trebuie sa faceti sex dimineata…

Share

Sexul dimineata are numeroase avantaje, iar 10 dintre acestea le vom prezenta in continuare.

1. Sunteti deja pregatita

Nu are rost sa va ganditi la respiratia urat mirositoare sau la parul care nu este aranjat. Barbatul de langa dvs este gata sa va faca sa decolati, In plus, dimineata totul este natural.

2. Sunteti odihnita

Dupa o noapte de somn, oboseala nu mai poate sa va opreasca din drumul spre placere.

3. Este momentul sa prelungiti visele erotice

Ce e mai bine decat sa fi trezit de sarutarile partenerului, dupa o noapte in care poate ai visat urat? Oricum, este mult mai bine decat sa fii trezita de alarma ceasului si, in plus, puteti pune repede in aplicare fantasmele noptii…

4. Ardeti calorii

Nu mai trebuie sa mergeti la sala de sport imediat ce v-ati trezit. Sexul matinal va ajuta sa ardeti caloriile, producandu-va in acelasi timp si placere. Dublu avantaj.

5. Un ten natural

Sexul de dimineata, daca este reusit, va ajuta sa aveti un ten stralucitor si natural. Nu mai aveti nevoie de orele lungi de munca în fata oglinzii.

6. Rasaritul

Daca nu aveti complexe foarte mari, sexul dimineata va ajuta sa va vedeti partenerul in toata splendoarea lui, dar si sa admirati rasaritul.

7. Incepeti ziua bine

In momentul in care atingeti orgasmul se spune ca puteti muta muntii din loc. Scapati de stres si, in plus, pe tot parcursul zilei va puteti aminti de momentele placute de dimineata. In acest fel puteti trece mult mai usor peste problemele cotidiene.

8. Satisfactie

Daca incepeti ziua in forma maxima, veti dori ca si seara sa o terminati la fel. Asa ca, dornice sa repetati ceea ce ati facut dimineata, seara veti lasa la usa toate grijile. Se spune, de altfel, ca dimineata stabileste tonul pentru seara…

9. Proaspata intreaga zi

Dupa ce ati terminat partida de sex, mergeti imediat la dus: va veti simti proaspata pentru tot restul zilei.

10. Dorinta de a incepe din nou

Odata ce ati inceput sa apreciati beneficiile sexului matinal, nimic nu va mai poate impiedica sa faceti acelasi lucru in fiecare dimineata…

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *