LOADING

Scrie...

Tags: , , ,

Ianuarie este cea mai periculoasa luna pentru cupluri

Share

Ianuarie este prima luna a anului si, in acelasi timp, este luna care marcheaza mijlocul iernii. Rezultatul? Ne-am saturat de zilele scurte si de vremea execrabila. Ca si cum aceste lucruri nu ar fi suficiente, sarbatorile de la sfarsitul lui decembrie si-au pus puternic amprenta asupra bugetului, care in ianuarie pare mai subtire ca niciodata.

Asadar, ianuarie este o luna atroce. In mod special pentru cupluri. Majoritatea englezilor, de exemplu, se cearta cu 8 minute mai mult in fiecare zi cu partenerii de viata, iar doua treimi dintre ei ajung chiar la despartiri. „Lipsa somnului ne poate face letargici si deprimati”, constata Donna Dawson, psiholog comportamental, in Daily Mail. „Lipsa exercitiilor fizice ne face sa ne simtim ca fiind prinsi intr-o capcana si sa ne creaza senzatia de asfixiere. Statul in casa, la caldura, ne face nervosi, iritabili si stresati. Daca mai adaugam lipsa banilor, timpul mort petrecut alaturi de parteneri, obtinem reteta perfecta pentru a crea o disputa si, in consecinta, o despartire”, spune Donna Dawson.

In luna ianuarie, 50% dintre oameni nu vor sa-si vada prietenii si un sfert dintre oameni isi neglijeaza familia. 38 % dintre oameni se simt deprimati in ianuarie. 59 % dintre ei spun ca le este extrem de greu sa se ridice din pat in primele saptamani ale anului. 38 % dintre oameni isi incep si isi termina programul de lucru cand este intuneric afara!

 

Tag:
Articolul anterior
Articolul următor

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul