LOADING

Scrie...

Mirosurile dragostei

Share

Mirosul reprezinta poate cea mai simpla metoda prin care poate fi sedus un barbat.

Astfel, compusii volatili din unele uleiuri esentiale modifica procesele biochimice din organism si afecteaza in mod pozitiv sistemul nervos si pe cel endocrin. Misterele seductiei umane pot fi concentrate doar intr-o picatura de ulei esential. Legendara Cleopatra l-a fermecat pe Cezar, dar nu cu o frumusete fantastica. Ea avea un nas acvilin si barbia puternica, dar a stiut sa manipuleze sexualitatea barbatilor cu mirosurile dragostei.

O picatura de dorinta…
Asa cum ochiul uman poate percepe numeroase nuante pentru fiecare culoare, la fel se intampla si cu mirosurile, fiecare aroma avand efecte si actiuni diferite.

Bergamota este capabila sa-l faca si pe cel mai urat om atractiv din punct de vedere erotic.

Muscata aduce romantismul in fanteziile sexuale, fiind perfecta pentru femeile de varsta mijlocie. Aroma sa intensifica senzualitatea si ii permite femeii sa se simta tanara.

Ghimbirul creste durata actului sexual. Nu si oboseala!

Ylang-ylang ii stimuleaza pe barbati, dar le ofera senzatii placute si femeilor.

Chiparosul are efecte magice in special asupra femeilor care au trecut de 50 de ani.

Scortisoara este o aroma care functioneaza mai bine decat orice forma de Viagra. Cei care i-au incercat puterile spun ca face imposibilul posibil.

Neroli (ulei extras din portocalul amar) creste sensibilitatea organismului si intensitatea orgasmului.

Patchouli da hipersensibilitate zonelor erogene. Fiecare contact cu aceasta aroma va provoca o furtuna de emotii.

Rozmarinul poate fi numit si „iarba inimii” intrucat este renumit pentru abilitatea lui de a creste durata actului sexual si de a imbunatati calitatea acestuia.

Santalul creste potenta si da stralucire experientelor erotice.

Pinul prelungeste durata actului sexual.

Cimbrul lungeste la infinit noptile de dragoste si previne ejacularea prematura.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *