Scrie...

RELATII SI SEX

Motivul nebănuit pentru care femeile simulează orgasmul

Share

Simularea regulată a orgasmului este doar una dintre stratagemele la care apelează femeile pentru a se asigura că partenerul le rămâne fidel, conform unui studiu realizat la New York şi Michigan.

Comportamentul de „păzire a bărbatului” a fost descoperit în special la femeile care se tem că prietenul sau soţul lor ar putea călca strâmb.

Mai mult de jumătate dintre cele 453 de femei care au participat la acest studiu au recunoscut că simulează orgasmul. În plus, femeile din grupul simulantelor s-au dovedit a fi mai suspicioase cu privire la fidelitatea partenerului.

Concluzia studiului, publicat în The Archive of Sexual Behaviors, este „femeile care resimt un risc mai ridicat de infidelitate din partea partenerului, sunt mai predispuse la a simula orgasmul”. Femeile aflate în această situaţie apelează şi la alte tactici pentru a-şi ţine partenerul sub control. Ele se îmbracă frumos pentru partenerul lor, îi urmăresc programul cotidian şi alungă alte femei care s-ar putea să-l găsească interesant.

Acest studiu a fost realizat pe un grup de 453 de femei cu vârsta între 18 şi 46 de ani, care au o relaţie stabilă de cel puţin 6 luni.

Tag
Articolul anterior

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *