LOADING

Scrie...

Personalitatea oamenilor este infleuntata de ceea ce mananca

Share

Un studiu publicat in Journal of Personality and Social Psychology releva faptul ca exista o legatura puternica intre personalitatea unei persoane si ceea ce mananca.

Brian Meier, co-autor al studiului, declara: „Gustul este acel ceva cu care ne confruntam in fiecare zi”. El continua si spune ca scopul cercetarii a fost acela de a vedea daca mancarea si personalitatea oamenilor sunt legate intre ele. Si dupa cate a constatat, se pare ca da…

Conform studiului efectuat de North Dakota State University, oamenii care mananca mai ales alimente dulci au un caracter mai bland decat cei care mananca sarat!

Cercetatorii le-au propus voluntarilor care au participat la studiu sa manance snacksuri dulci sau sarate. Cei care au optat pentru produsele dulci, eventual si cu o bucatica de ciocolata, s-au dovedit a fi mult mai susceptibili de a face voluntariat sau de a ajuta la nevoie, in timp ce gurmanzii au preferat sa manance sarat.

Cercetatorii au constatat, de asemenea, ca persoanele care au preferat mancarurile dulci erau considerat mai agreabile.

Michael D. Robinson, profesor de psihologie, explica: „Rezultatele sugereaza ca exista o legatura solida intre preferinta pentru dulce si comportamentul social”.

Studiul a demonstrat, de asemenea, ca serviabilitatea si blandetea fiintelor umane este indubitabil legata de gustul manifestat sau nu pentru alimentele dulci.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *