Scrie...

RELATII SI SEX

Pilula contraceptiva influenteaza alegerea partenerului!

Share

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea din Stirling, Scotia, a constatat recent ca femeile care iau pilule contraceptive au tendinta de a prefera stabilitatea si siguranta in locul marii pasiuni in alegerea iubitilor.

Studiul, realizat pe un esantion de 2.519 de femei din Statele Unite, Cehia, Marea Britanie si Canada, care aveau cel mult un copil, a demonstrat ca toate femeile care luau pilule contraceptive au ramas mai mult timp cu partenerul lor, dar si-au ales un sot sau un amant mai putin atragator si mai slab la pat decat cele care foloseau un alt mijloc de contraceptie.

Femeile care iau pilule sunt mai putin satisfacute sub aspectele sexuale ale relatiei, dar mult mai fericite sub aspectele non-sexuale. Relatiile lor dureaza mai mult timp si sunt mai putin susceptibile de a se desparti”, crede Craig Roberts, autorul studiului.

Din pacate, femeile care iau pilule contraceptive vor obosi la un moment dat sa refuze avansurile iubitului si vor initia intr-un final o separare absolut necesara. Expertii estimeaza ca nivelul hormonilor poate explica aceasta tendinta in alegerea unui barbat stabil si sigur, cu alte cuvinte un tata bun!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole asemănătoare