LOADING

Scrie...

Tags: , , , , ,

Rujul ii face pe barbati mai cheltuitori

Share

Un studiu recent a demonstrat ca rujul rosu are un efect uimitor asupra barbatilor. Astfel, s-a demonstrat ca un barbat este mult mai cheltuitor atunci cand are de a face cu o femeie cu buzele rosii.

Nicolas Gueguen si Iacov Celine, de la Universitatea din Bretania de Sud, au decis sa testeze reactia barbatilor fata de rujul rosu, in trei restaurante franceze. Chelneritele au folosit rujuri de diferite culori, de la rosu, roz, pana la maro, iar unele nu au folosit ruj deloc.

In total, restaurantele au avut 447 clienti pe perioada studiului. Cercetatorii au fost interesati de marimea bacsisului primit de fiecare chelnerita in parte. In ceea ce priveste femeile, evident ca aparitia chelneritelor cu buze rosii nu a avut nici un efect. Nu se poate spune acelasi lucru si despre barbati. Chelnerita cu buze rosii a primit bacsis cat toate celelalte chelnerite la un loc.

Psihologii au explicat acest lucru prin faptul ca rosul este asociat de barbati cu excitatia sexuala si cu sanatatea si ii poate face sa cheltuiasca mult mai multi bani.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *