LOADING

Scrie...

Tags: , ,

Stresul nuntii va pune in pericol silueta si frumusetea

Share

Atentie miresici: stresul nuntii, de care sufera multe femei, nu doar ca va poate ruina cea mai importanta zi din viata, dar va poate pune in pericol silueta si frumusetea.

Stresul si agitatia va pot determina sa aveti o alimentatie incorecta si dezechilibrata, cu excese pe timpul noptii, pentru a invine anxietatea. De asemenea, multe femei reactioneaza la stres prin eruptii cutanate, care pot face dificila munca make-up artistului in ziua nuntii. Cel mai des ajung in astfel de situatii femeile care doresc sa se ocupe singure de toate detaliile nuntii, fiind convinse ca doar controland personal totul lucrurile vor decurge perfect in ziua nuntii. Pentru a evita efectele nocive ale stresului este esential sa renuntati la aceasta perfectiune absoluta si imposibila, care in unele cazuri poate fi si un pic enervanta.

Mult mai frumoasa este o petrecere neregizata, presarata cu imprevizibil, decat una rece si impecabila, unde fiecare are un rol de recitat. Nu ezitati sa cereti ajutorul pentru organizarea nuntii, intrucat efectele stresului pot fi extrem de neplacute.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *