Scrie...

MAGAZIN

Vedeti ce bea si aflati ce fel de barbat este!

Share

Ceea ce bea un barbat influenteaza pe termen lung comportamentul sau. Vedeti care sunt cele mai in voga bauturi si ce spun ele despre cei care le consuma…

Whisky cu cola

Conform specialistei new-yorkeze Dara Malher, aceasta este „bautura saptamanala a oamenilor in costum”. Un tip care bea whisky cu cola lasa impresia ca poate bea in continuu 8 ore si poate vorbi fara sa i se impleticeasca limba in gura. Se poate considera un pic prea macho, dar nu se joaca atunci cand spune ceva. Este sincer.

Vin

In opinia lui Jordan Catapano, autor al cartii „Guide des femmes destinés aux barmans et mixologiste maison”, un barbat care prefera vinul in dauna altor bauturi este interesat de arta, cultura si calatorii. Daca alege tipul de vin pe care vrea sa-l bea fara sa stea prea mult pe ganduri poate trada faptul ca uneori are nevoie de un pic de ajutor.

Bere cu foarte putin alcool

Cei care aleg astfel de bauturi sunt in fapt niste petrecareti care prefera intotdeauna cantitatea in locul calitatii. Sunt fani ai exercitiilor fizice si nu vor sa-si vada abdomenul bine lucrat „lasat in paragina”. Pare a fi un tip amabil, caruia ii place sa se amuze, insa in momentul in care incepe sa consume alcool in exces poate deveni extrem de problematic!

Bere cu mult alcool

Barbatii care beau bere cu mult alcool iubesc lucrurile bune din viata. Sunt genul de barbati care adora sa traiasca prezentul. Astfel de barbati vor aprecia intotdeauna o femeie eleganta.

Gin tonic

Acesti barbati sunt in general politicosi si rezervati, dar in momentul in care abuzeaza cu ginul tonic devin putin cam exuberanti. „Sunt genul de barbati care sunt dati afara dintr-un bar si care saptamana urmatoare se intorc ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Scotch

O bautura caracteristica unui client rabdator si intelept, cu o puternica etica in munca. Este un barbat „realizat, dar caruia nu-i place sa se laude”. Este un tip grav si contemplativ, care nu cauta femei cu care sa stea o singura noapte.

Vodka si Red Bull

Ori este un tip retro, ori se agata de zilele de glorie din tinerea sa. „Este un mare petrecaret, care se trezeste dimineata fara sa-si aduca minte de faptele sale din seara precedenta”.

Martini

Un barbat care bea martini are „probabil bani si vrea sa arate acest lucru”. Daca stie exact ce marca de martini vrea sa bea, este foarte sigur de caracteristicile pe care trebuie sa le aiba viitoarea sa cucerire. Este in general foarte greu de satisfacut.

Nu stie ce vrea sa bea

Cu un barbat care-i lasa pe altii sa aleaga ce sa bea este foarte usor de trait, dar uneori lucrurile se pot complica. Este un barbat care in general trateaza bine femeile, dar incercand permanent sa le faca pe plac femeilor risca sa devina agasant!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *