Scrie...

RELATII SI SEX

Cum invingeti teama de a va indragosti

Share

Multi dintre noi se tem sa nu se indragosteasca, fie ca sunt barbati sau femei. Daca femeile se lasa mai usor duse de val, barbatii se tem mult mai mult sa nu devina vulnerabili.

Pentru oricine, trecerea printr-o despartire poate fi extrem de dureroasa, la fel ca si pierderea increderii intr-un partener care a „inselat”. Este dificil, indiferent daca obiectul dorintei a ramas prima iubire sau daca este cel mai bun prieten

Prima iubire

Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata: un vartej de emotii atat de puternice incat raman in suflet pentru totdeauna. Teama este normala, in acest caz nesiguranta fiind data si de lipsa de experienta. Nu intrati in panica, singura metoda sa scapati de teama este sa va lasati purtata de val: doar asa veti putea trai la intensitate maxima aceasta experienta fabuloasa!

Dupa o despartire…

Despartirile lasa o amprenta profunda, mai ales daca sunt rezultatul unei iubiri in care ati investit mult. Credeati ca traiti o relatie perfeca, dar ati fost dezamagita… Iar acum sunteti convinsa ca nu mai puteti iubi niciodata si simtiti ca aveti sufletul golit. Nu ati impartit doar casa si lucrurile, ci v-a luat si jumatate de inima. Trebuie sa va amintiti insa ca oamenii nu sunt toti la fel si nu trebuie sa plateasca unii pentru greselile altora.

Dupa infidelitate…

Nu e nimic mai rau decat tradarea, deoarece aceasta va determina sa va pierdeti coplet increderea in iubire. Infidelitatea nu e doar o lipsa de respect, ci si o lipsa totala de iubire, ambele fiind ascunse intr-o mare de minciuni. E dificil sa aveti incredere din nou si sa nu va temeti ca noul iubit va face aceleasi greseli. Ce e de facut? Nu alungati fericirea de teama suferintei. Invatati sa aveti incredere si veti vedea ca in final veti gasi partenerul pe care il cautati.

Un prieten…

Prieteniile se transforma adesea in mari iubiri, dar nu intotdeaua! Se intampla uneori ca doar unul dintre cei doi prieteni sa se indragosteasca. Teama in acest caz este data de riscul de a pierde nu doar un iubit, ci si un bun prieten. In primul rand trebuie sa incecati sa va dati seama ce gandeste celalalt si abia dupa ce v-ati convins ca are aceleasisentimente va puteti lasa purtata de val. In caz contrar riscati o noua dezamagire!

 

Tag
Articolul anterior
Articolul următor

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul