Scrie...

RELATII SI SEX

Cum recunoasteti barbatul perfect?

Share

Ati intalnit de curand un barbat de vis de care sunteti extrem de atrasa, dar nu stiti cum sa va dati seama daca el este cel pe care l-ati asteptat dintotdeauna?

Primele saptamani nu puteti sti, pentru ca lumea va deveni roz si doar in prezenta lui va veti simti fericita. La inceput, totul vi se va parea perfect si veti crede ca in sfarsit ati gasit barbatul perfect!

Apoi, cu trecerea timpului, incepeti sa-i descoperiti defectele sau cel putin intelegeti daca este intr-adevar interesat de o relatie sau daca doar se distreaza.

In unele cazuri realitatea difera foarte mult de primele impresii si de imaginea pe care „printul” si-a creat-o la inceputul relatiei. Poate ca va fi greu sa admiteti situatia reala si sa recunoasteti ca din barbatul perfect nu au ramas decat masina sau camasa, insa, la un moment dat, va trebui sa acceptati si acest fapt.

Este drept ca vara va ies in cale cei mai senzationali tipi. Atentie, insa, nu trebuie sa aveti incredere oarba in cei cu foarte mare succes la femei, pentru ca acestia se vor decide greu sa aiba doar una.

Nu trebuie sa-i credeti nici pe cei care vorbesc foarte mult sau pe cei care dupa o saptamana vor sa se mute impreuna cu dumneavoastra. Cei care sunt cu adevarat interasati vor cantari cuvintele si le vor da valoare.

Nu uitati ca barbatii sunt egoisti si chiar si cele mai spectaculoase exemplare se vor pune pe ei pe primul loc si, poate apoi, pe dumneavoastra! Nu va asteptati sa se schimbe! Luati-i asa cum sunt!

Nu va asteptati sa gasiti un barbat perfect, fara nici un defect, si nu uitati ca micile imperfectiuni ii deosebesc de ceilalti si ii fac mai atractivi!

 

Tag
Articolul anterior
Articolul următor

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul