LOADING

Scrie...

Daca vreti sa-l parasiti, ganditi-va de o suta de ori!

Share

Exista o multitudine de situatii in care despartirea este nu doar posibila, ci si necesara! De exemplu daca v-a inselat, v-a ascuns faptul ca este casatorit sau daca v-a jignit. De asemenea, exista o lista de motive pentru care este o prostie sa va parasiti iubitul! In plus, este vanitate si naivitate sa credeti ca daca-l veti parasi iubitul dumneavoastra va ofta dupa dumneavoastra si va astepta pana va veti intoarce.

1. Sunteti multumita de iubitul actual, dar sperati ca veti intalni altul mai bogat, mai frumos sau mai tanar.

Multumiti-va cu ce aveti. Daca sunteti fericita alaturi de un middle-manager sau de un instalator, de ce sa-l parasiti, facandu-va iluzii ca veti gasi un oligarh? Barbatul este o persoana, nu doar un set de specificatii cum ar fi inaltimea, culoarea ochilor, greutate, cont in banca etc. Daca aveti o relatie plina de iubire si armonie, nu o aruncati de dragul unui sentiment vag ca sunteti „demna de ceva mai bun”. Daca iubitul dvs este manager de nivel mediu, aceasta nu inseamna ca el nu va deveni niciodata un manager de top si nu va castiga o multime de bani. Sprijinul si dragostea dumneavoastra il vor ajuta sa mute muntii. Nu puteti avea totul deodata. Trebuie doar sa aveti rabdare.

2. Sexul nu mai e ca altadata si credeti ca daca schimbati iubitul, veti schimba radical si viata intima.

Daca sperati ca iubitul urmator va fi mai bun in pat, trebuie sa stiti ca armonia unei relatii intime este realizata mai degraba printr-o comunicare reciproca, experimentare, deschidere si incredere decat printr-un casting pentru un partener nou. Deci, inainte de a-i spune: „Noi, pur si simplu, nu suntem compatibili in pat, la revedere” – sa va asigurati ca ati facut totul pentru a rezolva aceasta problema.

3. Prietenii dvs (parinti, colegi) nu il plac pe iubitul dumneavoastra si ati obosit sa le ascultati criticele.

Acest lucru va va arata exact cat de influentabila sunteti. Impuneti-va propriile opinii si aveti curajul de a va apara.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *