Scrie...

MAGAZIN

De ce femeile sunt frumoase doar doua ore pe zi?

Share

Un studiu al Imperial Leather Skin Kind, o marca britanica de cosmetice, arata ca femeile ating un maxim de frumusete doar doua ore pe zi! Aceasta, in ciuda faptului ca muncesc 38 de minute pentru a se aranja: 10 minute la dus, 11 minute pentru a-si aranja parul, 8 minute pentru machiaj si 9 minute pentru a-si alege hainele.

Cercetatorii au constatat ca la doua ore dupa ce parasesc locuinta, femeile incep sa piarda din stralucire. „Un drum stresat si primele sarcini de serviciu fac astfel incat femeile sa devina din ce in ce mai putin perfecte”, a declarat un cercetator pentru Huffington Post. „In consecinta, cele mai multe femei lupta extrem de mult pentru ca la sfarsitul zilei sa arate la fel ca dimineata”, a mai adaugat cercetatorul.

Studiul realizat pe 2.000 de femei, a aratat, de asemenea, ca, in general, femeile isi reimprospateaza felul cum arata inainte de pranz (ora 11.40) si isi rearanjeaza machiajul si coafura. Insa, dupa aceasta perioada incepe dezastrul, iar femeile au declarat ca evita sa se mai uite in oglinda inainte de a ajunge acasa.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *