LOADING

Scrie...

De ce printesele nu se marita cu broscoiul…

Share

Un studiu recent realizat in cadrul Universitaţii din California, SUA, a demonstrat ca persoanele singure sunt atrase de cele care le seamana din punct de vedere fizic si care au obiective asemanatoare cu ale lor.

De asemenea, studiul a aratat ca este foarte puţin probabil sa ne alegem un partener cu un background socio-economic foarte diferit, asa cum se intampla in povesti. Se pare ca, in viata reala, Printul ar fi parasit-o pe Cenusareasa pentru o ducesa adevarata.

Popularitatea este, de asemenea, un indicator important al compatibilitatii – persoanele foarte sociabile fiind atrase de cele cu foarte multi prieteni. Daca in ceea ce priveste normele morale, religia sau dorinţa de a avea sau nu copii, un cuplu nu poate rezista daca nu sunt impartasite aceleasi opinii, oamenii pot fi atrasi de persoane diferite atunci cand vad la acestea calitaţi care lor le lipsesc. Dar, contrar celor intamplate in povesti, printesele tind sa se marite cu prinţi si nu cu broscoi. Si chiar daca se intampla deseori ca persoanele opuse sa se atraga, ele nu pot forma relatii durabile.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *