Scrie...

REMEDII DIN NATURA

Goji – fructul minune din Tibet

Share

Goji constituie, pentru iubitorii unui stil de viaţă sănătos, un fruct cu proprietăţi miraculoase. Printre promotorii săi s-au numprat Madonna, Kylie Minogue, Sting, Mick Jagger, politicieni celebri, actori, scriitori şi sportivi.

Acest fruct de pădure conţine 21 de minerale (cum ar fi fier, zinc, iod) şi 18 aminoacizi (mai mult decât polenul), 8 dintre aceştia fiind esenţiali pentru organism. Goji conţine vitaminele B1, B2, B6 şi E.

Conţinutul în vitamina C în goji este de 500 de ori mai mare decât în portocalele, iar cel de fier – de 15 ori mai mare decât în spanac.

În medicina orientală, goji este recomandat pentru anemie, dureri de spate şi tulburări de vedere, diabet zaharat, ca un mijloc de a urma cursul normal al sarcinii, pentru a trata impotenţa, pentru a îmbunătăţi activităţile creierului şi funcţiile măduvei spinării şi ganglionilor limfatici, în boli ale gâtului şi amigdalelor, ca un tonic şi ca remediu antistres, pentru a întineri întregul corp. În plus, fructele goji ajută la arderea grăsimilor, ajutând la controlul greutăţii şi apetitului.

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *