Scrie...

RELATII SI SEX

Horoscopul iubirii 2018

Share

Berbec

Conform astrelor, o relaţie se va consolida în acest an şi este foarte posibil să fie relaţia definitivă din viaţa Berbecilor, întrucât pare să vă facă mai fericiţi ca niciodată. Datorită intuiţiei, veţi reuşi să vă apropiaţi de o persoană care să vă aprecieze pentru ceea ce sunteţi cu adevărat.

Taur

Pentru Tauri, 2018 se anunţă ca fiind anul iubirii, întrucât se vor dedica în totalitate persoanei iubite. Chiar şi pentru cei singuri sunt veşti bune – în luna Mai se anunţă schimbări majore în viaţa amoroasă.

Gemeni

Simţiţi încă amarul lăsat în urmă de o relaţie încheiată de curând. La începutul anului însă veţi cuceri o persoană specială care vă va face să vă simţiţi în al 7-lea cer.

Rac

În 2018, racii vor fi siguri pe ei şi vor deveni independenţi, fapt care îi va ajuta fie la începerea unei noi relaţii, fie la consolidarea celei pe care o au deja. O căsătorie poate?

Leu

Relaţia pe care o aveţi a ajuns într-un punct mort. Analizaţi bine lucrurile şi vedeţi dacă relaţia actuală vă oferă ceea ce vă doriţi sau dacă a venit timpul să puneţi punct incertitudinii.

Fecioară

2018 va fi un an de neuitat pentru fecioare. Nu rataţi ocaziile pe care destinul vi le oferă în acest an pentru a găsi perechea perfectă sau pentru a consolida relaţia pe care o aveţi.

Balanţă

Anul 2018 va fi negativ pentru relaţiile sentimentale. Veţi fi constrânşi să luaţi multe decizii importante, printre care poate chiar şi sfârşitul unei relaţii.

Scorpion

2018 va fi un an fierbinte. O iubire revenită din trecut vă va aduce o stare de incertitudine nemaiîntâlnită… este doar sex sau şi iubire? Reflectaţi, reflectaţi…

Săgetător

Cei singuri îşi pot găsi sufletul pereche, dar e nevoie de multă trudă pentru a-l cuceri. Pentru cei care au o relaţie poate fi un an dificil, din cauza lipsei încrederii reciproce.

Capricorn

Iubirea va fi sarea care vă va condimenta tot anul. Va trebui însă să învăţaţi să nu mai fiţi egoişti şi să faceţi tot posibilul pentru fericirea partenerului.

Vărsător

Caracterul vostru complicat v-a pus în situaţii dificile anul trecut. Dar veţi reflecta şi veţi reuşi să vă apropiaţi din nou de partener pentru a recâştiga relaţia pentru care aţi muncit atât de mult.

Peşti

Veţi reuşi în sfârşit să vă stabiliţi într-o relaţie de durată. Veţi învăţa să preluaţi iniţiativa, fapt apreciat de partener. Cine ştie, poate vă căsătoriţi!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul