Scrie...

MAGAZIN

La ce varsta oamenii se simt cel mai bine?

Share

Multe studii, serioase sau nu, au incercat sa raspunda pana acum la intrebarea „Care este cel mai bun an din viata?”.

Reteaua sociala britanica Friends Reunited a incercat si ea sa faca acelasi lucru. Potrivit sondajului lor, realizat pe 2.000 de internauti, varsta de 33 de ani ar fi cea mai buna perioada din viata, relateaza 7sur7.be.

Momentul 33 de ani a fost desemnat ca cel mai bun de 70% din intervievatii de peste 40 de ani. Numai 6% isi aduc aminte cu nostalgie de anii de facultate si 16% declara ca cea mai fericita perioada din viata lor a fost copilaria.

Varsta de 33 de ani presupune ca ai lasat in urma naivitatea copilariei si ai depasit anii dificili ai adolescentei, fara a pierde energia si entuziasmul tineretii”, este de parere psihologul Donna Dawson. „La aceasta varsta se pierde inocenta, dar simtul realitatii se asociaza cu o puternica speranta. Nu cunoastem inca cinismul si plictiseala de mai tarziu”, adauga ea.

Participantii la sondaj apreciaza ca cea mai buna perioada este la 33 de ani pentru ca s-au distrat bine, au avut destui bani sa profite de viata si erau optimisti in privinta viitorului. Dintre ei, 36% considera ca cei mai fericiti au fost cand li s-au nascut copiii.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *