Scrie...

REMEDII DIN NATURA

Legumele care lupta impotriva imbatranirii

Share

Toate femeile viseaza sa ramana toata viata tinere si frumoase.

Pentru a fi frumoase si pentru a contracara trecerea timpului primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este să acceptati aceasta situatie si sa intelegeti ca frumusetea pe care o aveti la 20 de ani nu este egala cu cea de la 40.

Abia apoi puteti trece la sport, obiceiuri sanatoase, alimentatie corecta, suplimente nutritive, creme si, in final, chirurgia estetica.

In ceea ce priveşte alimentatia, aceasta poate fi un aliat de nadejde in lupta cu semnele timpului. Varza de Bruxelles, broccoli, conopida, napii si varza rosie sunt legume bogate in izotiocianati, compusi aromatici care contin sulf, dar contin si micronutrienti importanti ca vitaminele C, B, PP, A si minerale, precum calciul, fosforul, fierul si potasiul.

Astfel, aceste legume sunt extrem de utile in combaterea stresului oxidativ cauzat de fumat, fie el activ sau pasiv, de razele ultraviolete si de o alimentatie incorecta. Acest efect benefic este dat tocmai de unii dintre izotiocianaţii continuti.

Rezultatele sunt mai evidente in cazul fumatorilor, in cazul carora se constata ameliorarea semnificativa a parametrilor stadiului oxidativ de la nivelul ADN. In plus, aceste legume sunt remedii cu actiune importanta antireumatica, antiinflamatorie si diuretica.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *