Scrie...

MODA & MIRESE

Rochia potrivită în funcţie de forma picioarelor

Share

Multe femei sunt nemulţumite de picioarele lor şi, deşi se simt mai feminine purtând o rochie, aleg pantalonii şi atunci când ies în oraş.

Pentru orice imperfecţiune există un model de rochie ce poate fi purtat cu succes, după cum demonstrează şi vedetele, potrivit femalefirst.co.uk.

Peste 90% dintre femeile chestionate într-un studiu au spus că atunci când poartă o rochie se simt mai feminine, dar mai mult de jumătate dintre ele preferă să îşi ascundă picioarele imperfecte în pantaloni. De altfel, 71% dintre femei sunt nemulţumite de picioarele lor. Însă, şi vedete admirate, ca Victoria Beckham, Cheryl Cole şi Jennifer Lopez, prezintă anumite imperfecţiuni.

Picioarele subţiri (exemplu Victoria Beckham)

Soluţia: O rochie mulată, astfel încât să pună în valoare silueta, dar lungă până la genunchi, pentru a dezvălui doar cea mai bună parte a piciorului. O rochie mulată roşie va evidenţia silueta, dar va estompa şoldurile subţiri. O rochie de satin se mulează acolo unde trebuie şi reflectă lumina, dând impresia de mişcare şi de curbe atrăgătoare.

Şolduri late (exemplu Jennifer Lopez)

Soluţia: O rochie fixă în partea superioară, pentru a accentua partea mai subţire a corpului, şi vaporoasă în jos, până deasupra genunchiului, pentru a evidenţia şi gamba.

Glezne groase (exemplu Cheryl Cole)

Soluţia: O rochie pânâ în pământ. Această problema este întâlnită în special la femeile mici de statură, însă cu o rochie lungă vor arăta şi mai înalte. Se recomandă ca rochia să fie mulată pe talie şi să fie accentuat decolteul, pentru ca privirile celor din jur să se concentreze pe partea de sus a corpului.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *