Scrie...

RELATII SI SEX

Vegetarienii prefera sexul oral

Share

Un studiu realizat la Universitatea Harvard demonstreaza ca oamenii care nu mananca niciodata carne prefera sexul oral. In ceea ce-i priveste pe evrei, acestia nu se masturbeaza…

Studentii de la Harvard au realizat un experiment impreuna cu un site de intalniri online, OkCupid, pentru a defini marile tendinte in materie de sexualitate. Conform graficelor pe care le-au obtinut, studentii au constatat ca vegetarienii apreciaza foarte mult avantajele sexului oral, in timp ce masturbarea este necunoscuta de catre evrei.

In urma studiului s-a constatat, de asemenea, ca barbatii au mai multe sanse sa cucereasca femeile daca le arata imagini cu ei distanti, in timp ce femeile, din contra, primesc de doua ori mai multe mesaje daca isi expun corpul in toata splendoarea sa.

Femeile sunt mai oneste decat barbatii, care au deseori tendinta de a exagera… mai ales in cazul salariului.

Tot in urma studiului s-a remarcat faptul ca femeile intre 18 si 25 de ani prefera brutalitatea in materie de sex, iar barbatii nu. Situatia se schima pe masura inaintarii in vasrta, cand barbatii incep sa prefere brutalitatea sexuala, in timp ce femeile incep sa „uite” de ea!

 

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *