Scrie...

RELATII SI SEX

Alimente… afrodisiace!

Share

1. Ardeiul iute

Ardeiul stimuleaza terminatiile nervoase, accelereaza pulsul si procesul transpiratiei. Consumul alimentelor piperate, in general, contribuie la eliberarea endorfinei, care creeaza senzatia de satisfactie din timpul actului sexual.

2. Ciocolata

Cel mai iubit dintre dulciuri contine feniletilamina, cunoscuta si ca „substanta dragostei”, care induce o stare de excitatie asemanatoare cu cea din timpul preludiului.

3. Capsunile

Datorita formei lor de inima si a culorii rosii puternice, ele au fost simbolul zeitei iubirii, Venus. Legenda spune ca daca imparti o capsuna cu o persoana de sex opus va veti indragosti unul de celalalt.

4. Banana

Bananele contin potasiu si vitamina B, necesare pentru producerea de hormoni sexuali. De asemenea, contin minerale si enzime care maresc libidoul masculin.

5. Papaya

Papaya este estrogenic, adica are compusi asemanatori cu hormonul sexual feminin, estrogenul, ajutand la cresterea libidoului feminin.

6. Alcoolul

In cantitati limitate, alcoolul este binevenit. In cantitati mari, poate crea mari probleme, caci dupa cum nota Shakespeare in „Macbeth”: „incita, dar afecteaza performantele”.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *