LOADING

Scrie...

Sex fierbinte sau o noapte linistita de somn?

Share

Cu toate descoperirile tehnologice revolutionare care invadeaza viata cotidiana, am putea crede ca fiinta umana nu are probleme atunci cand trebuie sa aleaga intre o noapte fierbinte de sex sau una linistita de somn. Lucurile nu sunt insa chiar atat de simple, mai ales pentru cei care cumpara saltele cu memoria formei!

In ultima perioada se observa un boom al vanzarilor de saltele cu memoria formei, care se pliaza dupa forma corpului celui care doarme.

O investitie buna pentru cei care sufera de dureri de spate, pentru ca aceasta saltea le imbunatateste calitatea somnului. Din pacate, insa, acest confort extraordinar are un pret greu de platit, deoarece saltelele cu memoria formei nu sunt un teren propice pentru sex.

„Au o lipsa de rezistenta pentru genunchi si pentru maini, fapt pentru care cel care sta deasupra se afunda efectiv in pat”, explica un sexolog de la compania Barron’s. Asa ca se naste o intrebare chinuitoare: ce preferam o noapte linistita de somn sau o partida intensa de sex fierbinte?

 

Tag:
Articolul anterior

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *