Scrie...

RELATII SI SEX

Varsta la care sexul este mai mult si mai bun!

Share

O ancheta realizata in randul britanicilor arata ca persoanele de 40 de ani detroneaza tineretul de 20 de ani in materie de sex.

Doi din trei oameni au declarat ca au facut mai mult sex in ultimele luni decat faceau atunci cand aveau 20 de ani! In plus, partidele de sex sunt si de o mai buna calitate decat cele de la 20 de ani.

Ancheta, la care au participat 1.700 de barbati si femei, a indicat ca in materie de sex persoanele de 40 de ani stau mult mai bine decat cele de 20 de ani. In plus, o persoana din cinci, in jurul varstei de 40 de ani, este celibatara.

Andy Carter, managerul radioului care a stat la originea acestui studiu, a explicat: „acest grup de varsta beneficiaza de o experienta considerabila si este deschis tot timpul la idei noi”.

A fost stabilit, de asemenea, si profilul acestor persoane: 15 % dintre ele ies la o cafea o data pe saptamana, jumatate poseda un smartphone, 70 % sunt inscrise pe o retea sociala, iar 44 % folosesc aceste site-uri pentru a ramane in contact cu apropiatii lor. David Beckham, Cheryl Cole, Kylie Minogue, dar si excentrica Lady Gaga fac parte dintre idolii lor. De asemenea, o persoana din cinci, cu varsta cuprinsa intre 40 si 49 de ani, isi cumpara haine scumpe pentru o singura iesire in oras!

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *