Scrie...

MAGAZIN

Aflati cat de atractiv este nasul dumneavoastra

Share

Profesorul Abraham Tamier a facut poze unui numar de 1.300 de oameni, pe care i-a impartit apoi in 14 categorii, in functie de forma nasului. Articolul a fost publicat in Journal of Craniofacial Surgery.

Wayne Rooney are cel mai atractiv nas, potrivit cercetatorilor, scrie DailyMail. Vedeta de fotbal are un nas carn si este in topul unui clasament realizat de oamenii de stiinta, care au facut clasificari in functie de tipul de nas. Cu toate acestea, nasul carn este asociat, de obicei, cu imaturitatea.

Ducessa de Cambridge are un nas preferat de artisti, dar si de femeile care isi fac operatii estetice.

 

In topul celor mai atractive tipuri se inscrie si Carrey Mulligan, cu nasul sau „celest”.

Printul Philip are unul din cele mai obisnuite tipuri de nas (mare, carnos): el se regaseste la un sfert dintre barbatii fotografiati. Profesorul Tamir spune ca astfel de barbati sunt generosi si emotionali. Din pacate, insa, nasul lui Philip si cel al Barbrei Streisand, de uliu, sunt cele mai putin atractive.

Daniel Radcliffe, tipul acvilin, este un tactician bun. Tom Cruise are un nas roman, care denota ambitie, curaj si luciditate. 9 % dintre oameni au un nas ca al lui Cruise.

Unul din 25 de indivizi are un nas asemanator cu cel al lui Lenin, cu nari foarte largi.

Si nasul lui Nixon este o raritate: doar unul din 100 mai au un proboscis prezidential.

Un alt nas clasic, cel grecesc, este reprezentat fotbalistul Cesc Fabregas. 3 % dintre oameni au un nas asemanator cu al lui.

 

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *