Scrie...

RELATII SI SEX

Afrodisiacul minune se obține din ouă de prepeliţă

Share

Ouăle de prepeliţă ajută şi la mărirea performanţelor erotice. Este vorba despre o băutură fină şi gustoasă, care influenţează pozitiv, din punct de vedere erotic, ambele sexe şi care, spre deosebire de multe preparate chimice, precum Viagra, nu are nici o consecinţă negativă asupra organismului. 

Se amestecă cinci gălbenuşuri de ouă de prepeliţă, zeama unei jumătăţi de lămâie, 200 ml vin şi puţin coniac de bună calitate. Pentru ca băutura să aibă gustul, consistenţa şi eficienţa dorită, contează o anumită ordine şi tehnică în amestecarea acestor ingrediente, precum şi cantitatea de coniac. Amestecul ingredientelor la întâmplare, ori adăugarea a prea mult sau prea puţin coniac, face să se obţină, în loc de licoarea râvnită, un amestec brânzos, neplăcut şi fără efect. 

Amănuntele legate de ordinea ingredientelor în pregătirea acestui „cocktail al iubirii” le puteţi descoperi singuri. Băutura corect preparată este lăsată la macerat timp de 3-4 zile, la rece şi întuneric, după care se consumă toată, într-o singură repriză.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *