Scrie...

REMEDII DIN NATURA

Intarirea imunitatii organismului cu fructe de soc

Share

Fructele de soc sunt cunoscute ca remediu de prima mana in curele de slabire si de dezintoxicare rapida a organismului.

Preparatele din fructe de soc sunt un puternic concurent al medicamentelor antivirale, ajutand la vindecarea majoritatii bolilor degenerative, la prevenirea bolii canceroase, la combaterea tumorilor benigne, prelungind tineretea biologica.

Substantele continute de fructele de soc blocheaza infectarea celulelor sanatoase de catre virusurile gripale si, ca atare, stopeaza boala, atat in fazele incipiente, cat si in cele avansate. Bolnavii de gripa vor lua, pe parcursul unei zile, 2-4 linguri de tinctura diluata in apa, timp de 7-10 zile la rand. Vindecarea se va face mult mai rapid.

Tinctura se obtine prin amestecarea sucului proaspat din fructe de soc cu alcool alimentar. Intr-o sticla, se pun un pahar de suc din fructe de soc si un pahar de alcool alimentar, dupa care se agita bine amestecul pentru omogenizare. Tinctura se pune la pastrare in sticla bine inchisa, la loc intunecos si rece. Se iau 1-4 linguri/zi, ca remediu in curele de slabire, ca detoxifiant in bolile cronice si degenerative, pentru sporirea imunitatii.

Pulberea din fructe de soc (boabe uscate si macinate fin cu rasnita de cafea) este recomandata in tratarea avitaminozelor. Se iau 3-4 lingurite de pulbere pe zi, pe stomacul gol.

Pentru combaterea constipatiei si tratamentul constipatiei cronice, se iau dimineata, pe nemancate, 1-3 linguri de tinctura intr-o cana cu apa. Tratamentul se face vreme de 4 saptamani la rand si se poate relua, la nevoie, dupa o pauza de 5-7 zile.

O cura de 30 de zile cu tinctura din fructe de soc, cate 2 linguri/zi, are efecte surprinzator de puternice in tratarea tumorilor maligne, prin activarea sistemului imunitar.

Cand apar primele simptome ale unei eruptii herpetice, se ia cate o lingura de tinctura diluata in putina apa, cate 3-4 doze/zi. Se mentine tratamentul timp de o saptamana. Fructele de soc contin anumite principii active care anihileaza mecanismul enzimatic prin care virusurile patrund in celulele sanatoase, stopand astfel boala ori grabind vindecarea.

Tinctura si sucul din fructe de soc sunt contraindicate in cazurile de diaree acuta si cronica. A se evita depasirea unui consum zilnic de 200 g fructe.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *