Scrie...

MAGAZIN

Ziua Internationala a Frumusetii

Share

Ziua mondiala a frumusetii este celebrata in fiecare an, la 9 septembrie, la initiativa Comitetului International de Estetica si Cosmetologie (CIDESCO), cu scopul de a stabili si mentine cele mai inalte standarde de terapie pentru frumusete si spa din intreaga lume, potrivit site-ului cidesco.com.

Ziua internationala a frumusetii este marcata de CIDESCO incepand cu anul 1995.

Cu ocazia celebrarii anuale a Zilei frumusetii, CIDESCO incurajeaza alaturarea campaniei International Beauty Day, prin distribuirea pe social media a definitiilor frumusetii si a evenimentelor de profil, prin utilizarea hashtag-ului, #InternationalBeautyDay.

De asemenea, in fiecare an, reprezentantele locale ale CIDESCO organizeaza
anual diverse evenimente in tarile respective.

Anuntand celebrarea Zilei Internationale a Frumusetii din 2017, presedinta CIDESCO, Anna-Cari Gund, aprecia ca „industria frumusetii este extrem de valoroasa, deoarece ajuta oamenii din intreaga lumi sa arate si sa se simta bine, atat in interior cat si in exterior. Ziua Internationala a Frumusetii este o oportunitate fantastica de a sarbatori modul in care CIDESCO a afectat viata scolilor, studentilor si membrilor nostri din intreaga lume”.

Comitetul International de Estetica si Cosmetologie (CIDESCO) a fost creat la Bruxelles, in 1946 cu scopul de a promova schimbul de experienta si informatii noi privind terapiile pentru frumusete si spa din intreaga lume. CIDESCO este si o scoala de frumusete si spa, oferind centre de pregatire, ale caror cursuri si diplome sunt recunoscute la nivel international, scrie cidesco.com.

De asemenea, CIDESCO se reuneste anual sub forma unor congrese care promoveaza cele mai noi terapii de frumusete si spa. CIDESCO are o retea de scoli si centre de formare in peste 40 de tari din intreaga lume. Primele astfel de scoli au fost create in Belgia, Germania si Elvetia, in 1957. In prezent, CIDESCO are sediul la Zurich.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *