Scrie...

RELATII SI SEX

Posesorii de BMW sunt campioni la sex!

Share

Potrivit unui sondaj realizat de revista germana Men’s Car, posesorii masinilor marca BMW se bucura de cel mai mare numar de relatii sexuale. Rezultatul testului distruge miturile care asociaza masinile cu sexul.

Daca va imaginati ca posesorii de autoturisme marca Porsche sunt persoane vioaie, va inselati. In Germania nu acestia se bucura de cel mai crescut libidou.

Sondajului a fost efectuat pe 2.250 de conducatori auto cu varste cuprinse intre 20 si 50 de ani. Acestia au fost rugati sa precizeze cate raporturi sexuale intretin saptamanal.

Posesorii autoturismelor marca BMW detin o medie de 2,2 raporturi sexuale pe saptamana. Dupa conducatorii de BMW se situeaza cei de Audi, cu o medie de 2.1 raporturi sexuale saptamanale. Detinatorii de masini Volkswagen si Mercedes au obtinut o medie mai mica, respectiv 1,9 si 1,6.

S-a dovedit ca posesorii de Porsche nu fac dragoste decat de 1,4 ori pe saptamana.

Cei care prefera autoturisme italiene detin un loc important in clasament, fiind urmati de posesorii de autoturisme franceze.

Conducatorii de autoturisme americane nu se bucura de o viata sexuala prea activa.

Posesorii marcilor coreene sunt putin mai sus in clasament, ocupand un loc superior fata de cei care au Porsche, avand o medie de 1,5 contacte sexuale saptamanale.

Rezultate sondajului sunt relative, deoarece persoanele care au raspuns la intrebari s-au oferit voluntar.

 

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *