LOADING

Scrie...

Supravietuirea dupa o dezamagire in dragoste

Share

Dezamagirile in dragoste fac rau la orice varsta, dar persoanele tinere si fragede au si mai mult tendinta de a gestiona gresit aceste situatii.

Atunci cand se termina o mare iubire si cand apare inevitabila despartire este foarte important sa nu va izolati. Este normal sa va inchideti in propria durere, dar nu este un mod terapeutic pentru a infrunta deziluzia. Este important sa stati alaturi de persoanele care va iubesc, sa petreceti timpul alaturi de prieteni si sa va fortati sa iesiti din casa. De asemenea, este foarte important sa nu analizati sfarsitul povestii. Este inutil sa incercati sa aflati ce a cauzat ruptura.

Trebuie sa faceti efortul sa schimbati pagina. E adevarat ca nu-i usor, dar pentru a reusi acest lucru trebuie sa aveti tot timpul ocupat. Faceti sport, distrati-va cu prietenii, stati in mijlocul vietii si, intr-un mod sau altul, continuati sa traiti. Nu va temeti sa cereti ajutor: discutati cu un prieten sau cu un parinte, iar daca simtiti ca lucrurile se agraveaza, nu ezitati sa apelati la un psoholog.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *