LOADING

Scrie...

Pui cu sos de lamaie si capere

Share

Pentru 4 portii

Ingrediente:

4 jumatati de piept de pui dezosat si fara piele

1/4 lingurita de sare

1/4 lingurita piper negru

3 linguri de faina alba

doua linguri de unt

1/4 ceasca suc de lamaie proaspat

doua linguri capere, scurse de apa

3 linguri de frunze de patrunjel maruntite

Preparare:

Presarati carnea de pui cu sare si piper. Puneti faina pe o farfurie si dati carnea prin faina. Topiti untul într-o tigaie. Adaugati puiul si lasati pe foc timp de 3 minute. Intoarceti carnea de pui. Adaugati ½ cana apa, sucul de lamaie, caperele. Lasati pe foc înca 3 minute. Presarati patrunjel si mai lasati un minut pe foc. Scoateti puiul din vas. Aduceti sosul la fierbere si lasati-l 3 minute. Adaugati-l peste pui.

Calorii: 267

Grasimi: 7.9 g

Proteine: 40,5 g

Glucide: 6,4g

Fibre: 0,6 g

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *