Calorii - 255; grăsimi - 10 g; proteine - 29 g; sare - 0,6 g.
Rețetă pentru 6 porții
Ingrediente:
4 jumătăţi de piept de pui
Două linguriţede ulei de arahide
Sucul de la o lămâie mică
Pentru salată:
400 g de fasole neagră
4 cepe verzi, tăiate fin
Un pic de coriandru
Un avocado copt, curăţat
Un ardei roşu, curăţat
150 g de porumb
O linguriţă de ulei de măsline
O linguriţă de oţet alb
Amestecaţi uleiul şi sucul de lămâie şi turnaţi-l peste pui. Prăjiţi puiul pe grătar timp de 10 minute pe fiecare parte.
În timpul în care puiul este pe grătar, combinaţi ingredientele pentru salată.
Tăiaţi puiul feliuţe şi amestecaţi-l în salată.
Citește și Ceapa roşie, la fel de preţioasă precum o farmacie